Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ  на  Cvetni.bg

Моля, прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в Cvetni.bg, тъй като всеки потребител, който използва интернет сайта, се счита, че приема и е напълно запознат и съгласен с настоящите условия.

Cvetni.bg е онлайн магазин за продажба на дрехи, собственост на " Марти " ЕООД / ЕИК 128611863.Настоящите Общи условия имат задължителна сила, както за Cvetni.bg, така и за клиентите му.

Клиентът се съгласява

 • Доброволно да предоставя своите лични данни при ползване на Cvetni.bg;
 • Да предоставя коректна информация за безпроблемно доставяне на пратката.
 • Да заплаща цената на поръчания артикул и цената за неговата доставка на  съответния куриер.

Cvetni.bg се съгласява

 • Да извършва доставка в рамките на посочения срок с указаните спедиторски фирми.
 • Да третира данните на потребителите като лични и да ги използва единствено и само за извършване на доставка. Предоставените от клиента лични данни НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯТ на трети лица!
 • Да предоставя достатъчно информация на потребителите за предлаганите артикули.

Поръчки

Начин на плащане и доставка

Изключване на отговорността:

Cvetni.bg не носи никаква отговорност, при никакви обстоятелства за каквито и да било щети включително, но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на Cvetni.bg. В случай , че в следствие на използването на Cvetni.bg, или продукти от него от ваша страна доведе до възникването на вреди клиентът поема цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

Линковете към други интернет сайтове, които се намират на Cvetni.bg са собственост на трети лица и са предоставени единствено и само за ваше удобство и/или с рекламна цел. Cvetni.bg не поема никаква отговорност за тях или тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, клиентът прави това изцяло на своя отговорност.

Промяна на цени на стоки:

Cvetni.bg има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на клиентите. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация, Cvetni.bg има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на клиента, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива.

Намалените цени се обявяват, като новата цена се изписва до старата, която е зачертана. Посочените цени  са с включено ДДС.

Рекламации:

Според Закона за защита на потребителите и правилата за електронна търговия, потребителят има право на рекламация при: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка.

При несъответствие на получените продукти с поръчаните Cvetni.bg заменя продуктите за своя сметка, без допълнителни такси за клиента.

Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. В случай, че няма наличност на желания артикул Cvetni.bg, възстановява сумата на клиента.  Ако стойността на новоизбрания артикул надвишава заплатената сума клиентът доплаща разликата.  Ако новоизбраният артикул е с по-ниска стойност, Cvetni.bg връща разликата на клиента.  Изпращането на новоизбрания става само след получаването на дефектния от Cvetni.bg. Когато поръчаният артикул е различен от доставения връщането става съгласно чл.59, ал.3 ЗЗП.

В срок от седем дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, без изрично основание за това, ако състоянието на артикула  бъде запазено  същото,  както в момента на предаването му от търговеца на клиента, включително ненарушена опаковка и запазен етикет. Връщането на артикула може да бъде осъществено само с куриерската фирма, с която е получен и то е за сметка на клиента, като са спазени следните условия:

 • Запазен добър търговски вид (стоката не е  повредена, скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
 • Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
 • Запазена оригинална опаковка, в случай, че е имало такава.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриерската служба за издаване на протокол за увредена пратка.

Проблеми при доставка

 • Грешно посочен телефон или адрес
 • Невъзможност клиента да бъде открит  за да се извърши доставката
 • Отказ при получаване на пратката

В тези случаи, Cvetni.bg се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.
Срока за доставка започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката от Cvetni.bg

Изменение на Общите условия

Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от Cvetni.bg, като същият се задължава да ги публикува  най-късно три дни преди влизането им в сила на страницата, а клиентът има задължението да посещава периодично страницата с Общите условия, за да се уведомява с евентуалните промени.

Заключителни разпоредби:

В случай, че части или цели разпоредби на настоящите Общи условия бъдат признати за противоречащи на закона, за нищожни или по каквато и било причина неприложими, то тази разпоредба ще бъде считана за самостоятелна и няма да засегне действието и останалите разпоредби.

1.Как да направя  Поръчка ?

2.Плащане и цена на поръчката?

Крайната дължима сума представлява сбор от всички артикули които сте поръчали, плюс цената за доставка. Плащането на вашата поръчка се извършва при доставка, на куриера в момента на получаване.

3.Статус на поръчката ми ?

След като поръчката бъде обработена ще се свържем с Вас, за да получим вашето потвърждение и да ви уведомим за точната дата на доставка. Както и ще получите e-mail за статуса на вашата поръчка. Можете да следите статуса на вашата поръчка като влезете в своя потребителски акаунт на нашия сайт.

4. Ако получа грешна доставка?

Наш приоритет е да бъдем точни и коректни, ето защо ако установите един от следните случаи :

 • грешно доставен продукт
 • дефект по продукта или щампата

Моля да се свържете възможно най-бързо с нас, за да разрешим възникналия проблем.

4.Забравена парола / Смяна на парола ?

В случай,че забравите вашата парола е необходимо да изберете забравена парола, трябва да въведете вашият e-mail, където ще получите вашата нова парола.

Желаете да смените своята парола – влезте в Потребителска Информация и изберете смяна на парола.

5.Как да избера размер? 

Лесно можете да определите Вашия вазмер с таблица, която ще откриете при всеки артикул в секция "Описание "

6.Технология ?

За реализиране на нашите идеи използваме следните техники, гарантиращи максимална устойчивост и безвредност.

* ситопечат с мастила на водна основа

Ситопечата дава възможност за по-дебел мастилен слой в сравнение с другите видове печат и постигане на по-висок интензитет и наситеност на тоновете, добра устойчивост на светлина и механични въздействия.

* диретно рисуване с текстилни бои и релефни бои върху дрехите

* диретно рисуване с текстилни бои и релефни бои върху платка която се пришиеа директно върху дрехата

Боите са на водна основа и нямат мирис, напълно безвредни. Рисунката върху текстила  е  мека на пипане и устойчива на светлина и пране до 40°.

Препоръка - перете и гладете дрехата на опаковата страна

Cvetni.bg - Чат с оператор